Like in the old days!

Denna dag har bestått av att flytta det nödvändiga som vi behöver för att klara oss i veckan. Känns som man aldrig lämnat hemmet för allt är sig likt. Mamma jobbar och syrran medan brorsan pluggar och lyssnar på musik på sitt rum...Fortfarande kan man ibland höra samma små diskussioner om vem som ska slänga soporna eller diska hahaha...sånt var man ju van vid hela tiden förut och roligt att tänka att det fortsätter trots att man flyttat hemifrån. MEN ärligt talat så saknar jag det inte, alltså tjafsen ; ) Men känns härligt och mysigt att se och umgås med sin familj på samma sätt som förut!

Här på Lidingö finns det gott om skog och fina promenadsvägar som motiverar en att ta en liten eller längre promenad. Idag till exempel var Maria Isabelle och jag ute en sväng, vi gick till mammas jobb och hämtade henne ; ) Trodde att promenaden skulle få henne att sova en stund, men nej det blev inget sådant!

Nu har hon äntligen somnat, har märkt att hon sover mindre på dagarna och somnar tidigare. En nackdel i mitt fall är att när hon somnar på kvällen så går jag och lägger mig sent och hon vaknar tidigt.... I know!! Mitt fel, måste göra lite ändringar men hon sover iallafall bra! Ger henne nappen om hon blir lite gnällig under natten......Men ok gott folk jag ska ut en sväng!
Här kommer lite bilder från dagen!

Hörs imorgon!

Kommentarer
Postat av: Stina

Va mysigt ni verkar ha! tycker att vi ska ses snart, vill ju träffa hjärtat ditt åxå! :) kraaam

2010-04-12 @ 20:36:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0