...Sista maj...

Dags för bilduppdatering...Så kameran följde med på dagens äventyr så ni kan ta del av min gullunges BUS ; )

      
        
  
  
   
  




Efterlängtad träning...

God dag på er!

Hoppas ni mår bra och njuter av det vackra vädret som bjuds på idag...Själv var jag uppe med tuppen idag, alltså vaknade jag väldigt tidigt... Tyvärr sov jag inte så mycket inatt för älsklingen och jag gick och lade oss sent, detta då vi satte upp tv:n på väggen... SÅ nu kan inte Maria Isabelle slå den eller leka med den för den delen...hahaha... ; )

Oh jag var och tränade tidigare idag... ; ) Jätte skönt var det MEN jag tog det lugnt...Vill ju inte slita på kroppen hihihi.... får se när jag drar mig till gymmet igen! Kanske imorgon?  

Snart, snart...SNAAAAAAAAAART är det dags för mig att börja jobba, om exakt en vecka kommer jag att sitta på ett kontor och lära mig en massa nytt och försöka komma ihåg det gamla ; ) Läskigt ju!!! Tror att jag kommer att äta lunch hemma så Maria Isabelle OCH jag inte går från att ses HELA tiden till INGENTING på dagarna så detta tror jag blir en bra avvänjning innan det är dags för henne att börja på dagis...

Long time, no see!

God kväll allesammans!

Nu har det faktiskt varit många dagar (för att vara mig) sedan jag sist skrev... Har faktiskt inte orkat skriva eller lägga upp bilder på ALLT det roliga vi gjort de senaste dagarna... Har därför samlat ihop "the best of the best"


Ha det bra!


  
                                  
  
 
 
   

Spela upp dessa i det HÄRLIGA vädret ; )



Kan inte låta bli att lägga upp lite låtar som jag tycker är ENORMT sköna att lyssna på nu när det är så fiiiiiiiiiiiint väder!

Ha det!

Don Omar ft Daddy Yankee - Hasta abajo

Don Omar ft Daddy Yankee - Desafio

Daddy Yankee ft Snoop Dog - Gangster

Daddy Yankee - Que tengo que hacer

Daddy Yankee ft Fergie - Impacto


Annan typ av MUSIK ; ) MEN lika BRA!
David Guetta & Chris Willis ft Fergie & LMFAO - Gettin Over You (Official)


SOLIGA och varma hälsningar ; )


God morgon allesammans!

Har varit UTE och njutit av vädret de senaste dagarna och det har varit alldeles UNDERBART!! Måste passa på då jag vid det här laget känner till det svenska vädret hihihi... några dagar sol, andra regn! MEN det klagar inte jag över för vi och naturen behöver ju lite vatten emellanåt.

Dagarna bara flyger iväg och snart, snart, snart är det dags för mig att börja arbeta! Känns pirrigt om jag ska vara ärlig. MEN glad!

Igår åkte jag tidigt till Lidingö, tog dock en timme att komma fram p.g.a. bilkönmen vi kom iallfall fram! Hade jätte mysigt med min kära syster, och bror för han hade inte skola tydligen hahaha...Nåväl, som ni säkert kommer att reagera över så kan ni på bilderna nedan se att jag helt plötsligt fick längre hår! Fick nämligen låna syrrans extensions som bara går att sätta fast med spännen, då hon fått VÄLDLIGT långt hår! Så jag ska väl låna den ett tag tills jag fått lite längre.


Ja men just det, höll på att glömma! Förrigår kunde jag inte låta bli att gå förbi Maria Isabelles framtida dagis... Det måste bara vara den då de håller på och bygger för fullt och den ligger på den adress som jag fick information om så TITTA!! Ps: IP ligger ju jätte nära, kan ju springa runt där och passa på att spionera när hon är på dagis hahahhaa, näää skoja bara!

  

                   
Passade på och matcha in tiden som älsklingen kommer till stationen då dagiset låg nära ; )


Här kommer lite bilder från igår...
   
            

Idag ska vi ut igen, in till stan och träffa Stina min kära vän som jag inte sett på ett VÄLDIGT långt tag!
Hon har varit så gullig och köpt lite smink åt mig som jag beställde då hon åkte till New York!! LYXIGT ju ; )
Så det får ni se senare... Ha en bra dag tills dess!


Tävlar med Nelly.com



Här är mitt tävlingsbidrag i Mamma & barn tävlingen som
Nelly.com har just nu.

Jag valde outfits till mig och min dotter som skulle kunna passa lika bra till både "fin träffar" som till en dag ute på stan, en härlig sommardag. De valda färgerna passar alla dagar
denna vår, sommar och även till hösten. 

De valda accessoarerna försökte jag matcha så gott jag kunde utan att överdriva med detaljer, det ska vara snyggt, elegant och stilrent.


Vad tycker ni?

Klicka på bilden för STÖRRE bild


På nya äventyr!


God dag på er!

Hoppas ni har en härlig dag i det fina vädret, själv så var vi i förmiddags på öppna förskolan och lekte. Maria Isabelle var inte heller så intresserad av att  sjunga idag men krypa och ställa sig överallt gjorde hon ändå! haha...

Vi träffade Evelina och Lovisa där, Joanna är tyvärr sjuk fortfarande så hon och Alexander kunde inte komma... Det som var roligt att se idag var att Maria Isabelle är enormt kaxig och backar inte från de äldre barnen när de vill något. Hon är istället den som visar med hela ansiktet och kroppen att hon vill mucka gräl hihihi, OOOoops! Kanske lik BÅDE mamma och pappa där! Dock mer lik mig hahaha...STACKARS barn, jag får se till att hon istället för att starta ett gräl, försvara sig om någon annan vill gräla med henne... Men men, det återstår att se hur det blir på dagis...

Ingen har ju lärt henne detta så jag antar att detta temprament är medfött! oj oj oj...

Nåväl, här kommer lite bilder från promenaden tillbaka från öppna förskolan...



    

   

Ha en fortsatt trevlig dag!


Ännu mer ROLIGT!



Oh idag kära läsare hade det varit jätte roligt att vara ute!

Tack vare det fina vädret så var Maria Isabelle och jag (även mormor)  varit och lekt i lekparken 2 gånger... Dessutom så lekte hon med sanden för första gången i sitt liv! Det var alldeles underbart att se, hon var helt lyrisk! Och gissa vad trött hon var när vi kom hem hahaha! Hon åt, tog ett bad och somnade strax innan 7... Förhoppningsvis så sover hon hela natten ; ) (håller tummarna)

Här har ni bilder samt video från lekstunden!

  

      




Ha en fortsatt trevlig kväll!


Roligt på Lekparken




Summering av HELGEN ; )

Hej hej!

Idag var det återigen måndag och helgen passerade så himla fort, trots att det var långhelg...
Det har varit ännu en fin och trevlig helg, fick träffa min moster och min tio Jan som jag inte sett sedan dopet i december!  I lördags var älsklingen och jag på Gröna Lund, dock inte för att åka några karuseller utan att spela 5-kamp... Det tyckte vi var roligare då vi kom dit ganska sent på kvällen! Älsklingen vann på första och fick en rolig liten figur som lyser i olika färger när man slår den. Jag vann ett litet gosedjur hihihi... MEN allt fick Maria Isabelle såklart!


Vi har mer och mer börjat vänja oss vid den nya toaletten samt köket...Känns toppen! Igår fick jag "äran" att få ta ett avkopplande bad efter att Maria Isabelle hade somnat ; ) Blev jätte seg och trött så jag gick och la mig ganska tidigt...

Hur som helst, idag var det en tidig morgon och det var dags för besiktning! Det gick hyfsat, bara det att tur nog hann jag se innan besiktningen att golvet fått sig lite stryk. SÅ det får dem fixa nu...Muahahaha...  På förmiddagen var Maria Isabelle och jag på öppna förskolan igen, Våra vänner Evelina och Lovisa var med de med ; ) 
Dock var Maria Isabelle denna gång inte lika intresserad av att sjunga utan hon ville hellre krypa omkring och se det som fanns runt om i salen istället hahaha... Nåväl, här kommer lite bilder från helgen!

    

  
  
  

Invigning... ; )

God morgon!

Är idag lite piggare än igår men fortfarande seg... men men nog om det!

Idag åker vi till Lidingö och hälsar på min mamma, hon får nämligen besök av min moster. Hon kommer SÄLLAN upp till Sthlm, så det kommer bli jätte mysigt att få träffa henne och familjen...

Lovade er bilder på toaletten, så här kommer de! Bilder från köket kommer lite senare för allt är inte i sin ordning då inspektion av stambytet sker på måndag. OCH vi har med anledning av detta inte kunnat lägga alla sina saker i sin plats... JOBBIGT, men snart... snart... snart...


Stambytets början:  

UNDER stambytet:   

EFTER stambytet:   


Här har vi en mycket NÖJD busunge som igår hade det jätte roligt och älskade att bada i det nya badkaret, första gången i sitt liv! Innan dess var det bara badbaljan som gällde, måste nu bara köpa en anti-halkmatta så hon inte halkar och slår sig...


Ha en bra dag, så hörs vi när vi hörs!

...Långhelg...

Halloj allesammans!

Har inte skrivit på några dagar och jaaa det beror ju  på att jag inte haft tid att skriva, har haft annat för mig helt enkelt!

Nu när jag skriver detta så är jag JÄTTE trött, Maria Isabelle somnade ca 22.30 och ja det är VÄLDIGT sent! Hon brukar inte somna så här sent men det är nog tänderna som är jobbiga och låter henne inte vara...

Måste förresten berätta om en jätte fin sak som hon gjorde idag. Älsklingen skulle ge henne sin middag medan jag skulle diska, MEN hon vägrade bli matad av pappa utan tittade mot mig hela tiden och beklagade sig. Efter en stunds tittande så sa hon MAMMA! hahaha...hon har ju sagt det förr men nu TITTADE hon på mig och med sättet hon sa det på och tittade på mig så visade hon vad hon ville.... Och det var att ha mig vid hennes sida och att JAG skulle ge henne maten istället ; ) TVÅ gånger gjorde hon så vid middagen, jätte gulligt ju... Men samtidigt så ställde jag mig frågan om hur det skulle fungera sedan när jag ska iväg för att jobba?

Tror faktiskt det kommer att gå alldeles utmärkt MEN gulligt var det eller hur? Jaaa men apropå min lilla skatt, så fick jag idag ett brev på stadsdelsförvaltningen gällande dagisplats! Hon har nämligen blivit erbjuden en plats på ett dagis som ligger nära Telefonplan. Kände inte igen namnet på dagiset och ja det var ju för att jag inte hade valt den... Den blev hon tilldelad då de andra jag hade sökt inte hade plats för henne, men efter att ha gått in på nätet och läst kring detta dagis så låter det VÄLDIGT lockande! Den är alldeles ny och kommer att öppna i slutet av augusti ; )

Känns KANON  roligt att hon nu blivit erbjudit en plats MEN samtidigt lite sorgligt! Känns som att detta år har gått så fort att man nästan önskar att det nu skulle gå lite långsammare MEN nej! Sorgligt men det är så livet är... Har dock försökt att njuta av ALLT vad det innebär att vara hemma med min lilla skatt, de gångna månaderna har lämnat ett enormt fint minne hos mig. Ett minne som jag kommer att ha med mig till jobbet och som håller i sig HELA dagen tills jag kommer hem igen... Och där kommer hon vara ; )


Oh får en liten klump i halsen av att skriva ovanstående så jag byter ämne... Var bl.a. i Kista gallerian igår med älsklingen, mini älsklingen och min svärmor! OCH där hittade jag några små fynd... Friis & Company hade nämligen utförsäljning! Detta hittade jag --->


Nåväl, ska sluta nu för jag är FÖR trött nu, GOD natt!

Imorgon lägger jag upp bilder på vår FIN, FINA toalett samt bilder på den som invigde det nya badkaret, nämligen lilla Maria Isabelle ; )


Kontroll! ; )



God dag på er alla!

Hoppas ni har och kommer att ha en underbar dag i dag, själv så har jag haft en fin fiiiin morgon... Maria Isabelle och jag var nämligen på 10 månaders kontroll på BVC. Där fick hon vägas, mätas och så fick barnläkaren göra ett test för att se at hon utvecklas som hon ska... OCH det gick JÄTTE bra!

Idag har hon dessa värden:

Längd:72 cm
Vikt: 9110 kg
Huvudomfång: 46cm

Efter kontrollen gick vi till lekparken för att gunga lite och det gillade hon VERKLIGEN, så mycket att hon till och med somnade på en gång när jag lade henne i sin säng när vi kom hem. hahaha...min lilla busunge!

Här har ni några bilder från idag:

   

    
 

Ja men just det!
STAMBYTET ÄR NU KLART! Helt otroligt, 5 HELA veckor har gått och nu äntligen kan vi gå på toaletten hemma som man brukar ; ) Bilder kommer läggas upp så fort städpatrullen varit här och gjort rent efter gubbarna ; )


Maria Isabelle, 10 månader!

God dag på er alla underbara läsare!

Hoppas ni mår bra och att ni njuter av det vackra vädret, det gör jag... Sitter i solen med min systers laptop i knät! Japp jag är på Lidingö, DOCK på besök för vi flyttade hem i söndags! Vi har vatten i köket och idag kommer det förhoppningsvis att sätta igång vattnet på toa! Känn som att de närsomhelst kommer att bli klara ; )
Återkommer med bilder hihih...

MEN men, det jag tänkte skriva om var egentligen om min underbara dotter, Maria Isabelle! Hon blev nämligen hela 10 månader igår! Tiden går enormt fort och om ca 3 veckor börjar jag jobba! Förstår ni? JOBBA wiehooooo!
Kommer att sakna henne MEN samtidigt tror jag att det är bra för oss båda att jag "försvinner" lite då hon ändå kommer att börja på dagis till hösten ; )

10 månader och för varje dag som går blir hon busigare och busigare...TITTA bara på den här roliga bilden! Hihihihi.... ; )


Min lilla busunge har blivit 10 månader, ofattbart! SNART 1 år ; )


HA DET BRA!


Maria Isabelle som omslagsbebis? RÖSTA! ; )

God kväll på er ALLA!

Nu hag jag anmält Maria Isabelle till en rolig tävlig, nämligen om att vara med i omslagen för ViFöräldrar i september! Så om ni vill se min lilla tös på omslaget i september?

(Klicka på följande länk för att RÖSTA)
http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=31748 


Love of my life


Trevlig dag i storstan!

God kväll!

Sitter här och har träningsvärk efter passet Sats Core Puls, en intervallträningspass som chockade kroppen och alla musklerna, särskilt mina benmuskler hahhaa...Chockade, ja för det var ju nästan 2 veckor sedan om inte mer sedan jag sist var på gymmet. Har helt enkelt inte blivit någon tripp ner till gymmet och kroppen känner av det omedelbart! Tror att ryggen påverkas särskilt då jag haft ont så ofta på senare tid...

Nåväl, ska komma igång och denna gång på riktigt... Det har snart gått ett år sedan min älskade dotter kom till världen och det är DAGS att ta bort mina extrakilo, för detta är inte jag! Har kommit underfund med att jag egentligen inte trivs med extravikten så den SKA BORT! 

Träning och kosten kommer att vara A och O framöver... MEN back till dagens utflykt! Åkte ju inte till stan med min kära syster... ; ) Vi var först och tränade som jag nämnde tidigare och därefter tog vi en lunch med vår vän Leandro! Det var hundra år sen vi sist sågs så det blev ett kärt återseende! Blev dock tungt att bära på våra gymväskor i flera timmar, kände då och då att min arm domnade bort hahaha... men men tror inte att jag åker in till stan på ett bra tag.... Blev dyrt! hahaha...Man gillar ju så mycket och nu hade man ju faktiskt tid att titta ORDENTLIGT när man inte hade maria isabelle vid sin sida! 

Titta på några bilder från dagens TREVLIGA träff!

     
   
                                                 

Fredag...

Hej!


Ni måste ha skänkt mig en tanke igår för jag mår mycket bättre idag...Ryggen är nästan helt återställd! Kan nog också bero på att jag igår efter nästan hela dagen hemma kände att jag inte orkade vara hemma och valde att åka in till stan med min kära syster. Tog dock två alvedon innan vi åkte och tro det eller ej så mådde jag mycket bättre efter några timmar... Konstigt va?

Nåväl, idag blir det stan igen, dock ska syrran och jag träna innan vi träffar vår vän Leandro! Det var ett bra tag sedan vi sågs så det kommer bli trevligt... Maria isabelle? Ja hon är med pappa och min svärmor... Älsklingen tog nämligen ledigt idag då han spelar ikväll ; )

Hörs sen!

PS: Tanken är inte att bli så här biffig, snarare deffa!


Fortfarande...

God morgon!

Denna morgon är det lite bättre i ryggen men ändå har jag en jobbig värk i ländryggen, så min älskling stannar hemma idag och springer efter vår lilltjej för jag klarar inte av det!

Kommer nog bara ta det lugnt idag men vi får se vad dagen har att erbjuda, ni som läser detta får ha en trevlig dag!


Mår inge vidare...

Hej allesammans!

Idag mår jag absolut inge vidare, känner att HELA min rygg kommer fall ihop.... Vet att det är omöjligt men min rygg mår med andra ord INGE vidare. Maria Isabelle gör det inte lättare som behöver någon som aktiverar henne och tar upp henne i famnen...

Vore det inte för de 2 smärtlindrande tabletterna jag tog för en stund sedan skulle jag inte orka sitta framför datorn utan bara ligga i sängen...

Skänk mig en tanke, så hoppas jag det hjälper annars får jag ta och åka till något sjukhus...

Ha det bra tills dess!


Fint väder, men solen bedrog en aning...

Hallo!

Hade faktiskt tänkt ta det lugnt idag men runt lunchtid ringde min kära syster och frågade om jag ville åka in till stan och ta en glass innan hon några timmar senare skulle iväg till jobbet IGEN! Brukar inte orka åka in till stan med lilltjejen då det ALLTID är så mycket folk där som går helt galet, men denna gång åkte vi in... Brorsan och han flickvän hängde också med.... fina bilder blev det, titta!  

  
 

Går och lägger mig nu, är såååååå trött! God natt!


Hej hej!

Hej allesammans!

Ni som brukar komma in och läsa min blogg har säkerligen märkt att jag inte skrivit på flera dagar... Saken är den att jag haft fullt upp med aktiviteter att jag inte hunnit sätta mig framför datorn och skriva. MEN nu sitter jag här och har MASSOR av bilder att visa er! Bilder som visar en del av de aktiviteter vi varit med om...

Igår var vi bland annat hemma i Älvjö och hade en TREVLIG stund med tjejerna Joana och Evelina och deras fina barn, Alexander och Lovisa! Maria Isabelle hade enormt kul för vi var först på öppna förskolan och sjöng. Märkte dock att hon inte riktigt var med i början för det var ju ett tag sedan vi hade varit där...Hon slappnade iallafall av sedan och började krypa omkring i rummet och lekte med allt hon kunde hitta i sin väg.

   

 

Därefter blev vi bjudna på en jätte god lunch hemma hos Evelina, efterrätt fick vi också.....MUMS! Det var verkligen jätte kul att träffa tjejerna, dels för att det hade gått ett bra tag sedan vi sist sågs MEN också för vi har alltid så mycket att prata om. Gemensamma ämnen som man mår bra av att prata om...

   
   
 

  
Tack för igår tjejer!

Efter träfffen kom Francisco och hämtade upp oss för att sedan åka till Barkaby outlet... Där åt vi fyra små men ändå mättande bitar pizza och min favodryck ICE TEA! På babyland hittade vi 4 JÄTTE fina bodys för 100 kr!

  

Återkommer senare ikväll om DAGENS äventyr i STORSTADEN ; )



RSS 2.0