Min finaste prinsessa ; )



Jag kan med säkerhet berätta att Isabelle INTE är som jag när det gäller vissa saker. Ska förklara vad jag menar...


För det första så kan jag börja med att säga att jag som liten inte var en liten flicka som älskade dockor (jag bet istället på min systers barbies/dockor klippte av deras hår och drog av huvuden på dem)och klä ut mig till prinsessa etcetera. Jag var den som älskade att titta på "pojkserier" i form av He-man, transformers och annat kul. Dessutom, när jag blev lite äldre och kunde cykla så hade jag tävlingar med mina killkompisar som jag hade i området, skrapade upp knäna och hade mina äventyr.


Hade inte förväntat mig en kopia av mig själv MEN förvånad är jag över att min dotter gillar dockor, klä sig i klänningar, ta mina nagellack och vilja att jag målade hennes finger/tånaglar och dessutom ha på sig en prinsesskrona.


Hihihiiii nåväl, det är vad hon visar intresse för och jag kommer inte hindra henne om det är en "fas" hon går igenom eller bara en del av den hon är. Jag älskar henne oavsett vad... Det kommer bli intressant att följa hennes utveckling och olika (bra/dåliga)faser hon går igenom...

Ha det bra!

Maria Isabelle 2 år

Har nu glömt att uppdatera bloggen med tanke på att min fina Isabelle fyllde 2 år 10 juli. Det var en väldigt fin dag tillsammans med familj och vänner i en lokal vi hyrde vid stora parken där Isabelle och hennes två närmsta vänner hade enormt kul. Det var chilenska piroger (som Francisco och hans mamma gjorde), ostpiroger som jag och min mamma gjorde samt en fräsch sallad till och pevre (min svärmors specialitet och högt uppskattad av ALLA som kom inklusive "svenskarna").




Tiden går så himla fort, idag 6/8 när jag skriver har jag lite svårt för att andas då magen trycker upp och gör att jag knappt kan äta normalt, blir mätt relativt fort. Idag bestämde vi iallafall oss för det definitiva namnet på vår lilla son som kommer inom kort. Han kommer att heta Emilio Nicolas...Han/magen växer för varje dag som går och dessutom starkare. Han rör sig mycket, fortfarande mest på kvällen... Viktigt att berätta är att lilla Emilio har slutat nonchalera Francisco utan rör sig och visar att han finns hihihi... Förut kunde han stelna till och inte sparka eller röra sig när pappa kände på magen, detta trots att han sekunden innan gjorde det hahaha...Tror att vi väntar på ännu en envis och bestämd unge. Men vad mer kunde man förvänta sig, både mamma och pappa är bestämda och envisa individer.


Isabelle är nu som tvåårig en mycket mysig, busig, bestämd och smart liten tjej som vet vad hon vill ha ger sig inte lätt när hon väl bestämt sig för något. Där kommer dock sin lika (om inte mer) envis och bestämda mamma in i bilden som inte låter en liten flicka komma och bestämma. IBLAND låter jag henne vinna, vilket jag personligen anser nyttigt för hennes utvekling.


Isabelle är så duktig och pratglad...Hon hittar ständigt på roliga saker och säger saker som gör att man ibland tappar hakan... En dag till exempel när vi var på väg till en plats dit barnen går och leker, såg vi att det var sommarstängt och personalen hade stängt av rulltrappan som skulle ta oss till lekplatsen. Jag sa att den var trasig och menade att det inte gick att ta sig upp utan den, då titta hon på mig och pekade på den andra rulltrappan som var bredvid och som fungerade dock åkte den ner och inte upp som vi önskade. Ese, sa hon! Hon försökte hitta en lösning eftersom den andra inte fungerade hahaha.. Och idag när vi var och tvättade kläder, höll Francisco och jag på att hänga kläderna i torkskåpet när hon från ingenstans började göra som vi, det vill säga skaka på plaggen hon fick tag för att sedan hänga hon också hahaha...Jaaa ni förstår vad jag menar med att hon är smart och härmar som aldrig för...


Nåväl, från och med igår 5/8 har vi tre semester från jobb/dagis. Vi kommer mycket sannolikt att åka på en sista minuten i slutet av veckan. Vi kunde ha åkt idag men Francisco ska spela på DonOmar koncerten i Globen Annexet som är nu på torsdag 11/8 så efter detta datum är vi redo att draaaa till ett land där det är garanti på sol, hav och avslappning på ett annat sätt än i Sverige. HA DET BRA tills nästa gång....



RSS 2.0