Händelserik helg måste jag säga

Hej!

Sitter på lunchen och skriver ett snabbt inlägg... Helgen har minst sagt varit händelserik, det bjöds på grillning, match tittande OCH det som pågått sedan i lördags är att Maria Isabelle drabbats av hand, fot och mun virus! INTE roligt måste jag säga och inte heller har jag tidigare hört om detta men det drabbar barn under 10 år och mest under sommartid! Detta smittar inte från barn till vuxna men mellan barn : (

Skickar med lite bilder från helgen som vi ändå lyckats ta!

HEMMA!
  
   


Hos min TIO ; )
  
  
  

Med "gänget"

  
  


Dagen efter febern! Men fortfarande lite svag...

  

HOPPAS min lilla tjej SNART är virusfri så ALLA får återhämta sig efter helgens jobbigheter!

HÖRS när vi hörs!


Nytt utseende på älsklingens "musik hörna"


Halloj!

Sa ju att jag skulle ladda upp bilder på min "lösning" såååå här har ni!
OCH så bilder på lilltjejen och mig ; )


Oj undrar vad som döljer sig bakom dörrarna?hihihii




DETTA döljer sig bokstavligen bakom dörrarna, JÄTTE bra med tanke på att man sparar utrymme... ELLER HUR?

 

Och här är VI!! ; )

  
  


HA DET!


Min pratglada tjej

Hej allesammans!

Hoppas ni haft det underbart sedan ni sist var inne och läste min blogg, det har inte hänt så mycket här MEN utanför har det hänt en HEL del...!

Maria Isabelle ÄLSKAR att prata i telefon och idag tog hon 1 steg och sedan satte hon sig MEN hon börjar våga mer och mer, vilket är positivt! INGEN STRESS, för jag vet att hon så småningom kommer att sätta igång med promenerandet ; )

Idag har jag faktiskt LÖST ett problem som jag haft sedan vi flyttade in!!! Ni som varit hemma hos oss vet att Maria Isabelle sovit i samma rum som oss och att hennes rum har hon fått dela med pappas "musik hörna". Min önskar har varit att hon får ha SITT och han SITT och gissa!!! Jag har nu löst det som sagt ; )

Hans skrivbord försvann in i vår garderob, BILDER kommer så ni förstår mig bättre då (har nog aldrig varit bra på att förklara ändå) Maria Isabelle har nu sovit 1 natt i sitt rum själv och det har gått jätte bra, får se hur denna natt går (tar i trä).

  
 




En vanlig dag hos den "galna" familjen ; )



God kväll!

Idag är det en trött missjacqueline som skriver... Har känt mig svag samt haft  ont i huvudet större del av dagen. Misstänker att det har att göra med att min lilla tös igår hade feber efter vaccination samt att hon har så enormt ont då kindtänderna håller på att komma fram. Dem jävlas på kvällarna och även natten så både Francisco och jag har varit lite små sega p.g.a detta. MEN idag åkte kameran upp och vi tog lite roliga bilder som jag tyckte att ni skulle kunna ta del av. Så här har ni dem ; )

Ha det bra!


  
   
    
  


Lik sin mor?

Hej hej!

Idag gjorde Maria Isabelle något hon inte gjort förrut, eller jo lite men inte på samma sätt och dessutom fick jag med det på kameran hahha... Hon dansade OCH inte bara en dansstil, TITTA själva ; )
Kanske att hon tar efter mig och tycker om att dansa, MEN man vet ju aldrig vad som händer eller vad hon gillar men nu gör hon det iallafall och visst är hon söt?!

PS: Tänker MASSOR på min egen mamma som igår åkte till CHILE, kommer sakna henne enormt mycket MEN hoppas verkligen att hon får en trevlig resa och vistelse! TE AMO MAMITA LINDA!!!









Maria Isabelle, 11 månader!

God kväll på er!

Idag är det torsdag och imorgon har det gått 1 vecka sedan jag började jobba....Oh herregud vad det gått fort! Kan berätta att det går jätte bra på kontoret, känns inte alls som att det gått 2 år sedan jag sist var där utan snarare 1 månad haha, men men... Inte mer om mig!

Utan det här inlägget handlar om min KÄRA dotter som idag blev 11 månader!!! Hon har verkligen blivit så stor, vilken förändring hon har haft sedan jag för första gången fick hålla henne i min famn ; )

Maria Isabelle att vara överallt och undersöka världen, ALLT är verkligen intressant och TITTUT lekar älskar hon. Hon tar saker över huvudet och sedan så tittar hon och säger något som låter som tittut hihihi... Hon har även blivit mer stadigare i benen och går längs möbler, väggar och allt som finns där hon går och när det är ett avstånd mellan en sak och den andra så tenderar hon att ta sats för att nå.... Ordet mamma repeterar hon i olika nivåer, vet inte om det har att göra med att jag börjat jobba och hon inte ser mig lika ofta men det ordet tycker hon om att leka med iallafall ; )

 


   

Här visar Maria Isabelle vart lampan finns samt att hon kan gå (med stöd)
  



Sköt om er så hörs vi när vi hörs!


Nu gäller det!

God morgon!

Idag vaknade jag med tuppen, klockan är snart halv 7 och jag är nu laddad inför den stora dagen... Dagen då mitt nya liv börjar, jag är nu inte bara dotter, syster, mamma, sambo, barnbarn o.s.v. utan även en arbetande kvinna eller snarare första dagen som arbetande FÄRDIG socionom. Jag hann ju aldrig gå ut och jobba efter min examen då min underbara flicka kom till världen en månad efter det MEN oj oj oj vilken erfarenhet och minnen jag har skaffat mig. Det gångna året som 25-åring har varit underbart och det fortsätter... Nu som 26 åring! ; )


Kommer nog inte bli så ofta jag sitter här och skriver, MEN ska försöka för det är roligt att skriva och ännu roligare att titta tillbaka på det här och minnas hur allt var, vad man kände och vad som hände! ; )

Ska börja fixa min innan jag cyklas iväg till jobbet, så ni som läser detta!
HA EN BRA DAG!!!



PS: Passar på att gratta en mycket nära vän till familjen, LEO!!!! GRATTIS på födelsedagen!!! Du är en toppen vän (som aldrig svarar på sms hahahhahaa....MEN) TACK för alla dessa år, hoppas det blir många många fleeeeeeeeeeer ...KRAM

OMG vilka händelserika dagar...



God kväll på er kära läsare!

Idag blev jag 26 år gammal och det var jätte mysigt, från morgon till kväll... Dagen började med ett träningspass med min KÄRA mor och därefter kom vi hem och älsklingen hade lagat god mat till oss ; ) Min familj kom över och även min svärmor med sin man...Senare på eftermiddagen kom även pappa med sin fru... JA det var mycket folk som kom men det var TREVLIGT!! Jag fick en jätte fin cykel av min älskling, en bok av Linnea (brorsans tjej) med massa coctail recept hihihi och tårtor (3 st för att vara exakt).... MEN bäst av allt var att jag kunde fira den med min familj, det kändes mysigt...

Är dock enormt trött och seg, tror att jag ännu inte vilat upp mig sedan i fredags... Då min bror tog studenten! Jag åkte nämligen med på flaket, något jag inte gjorde på min student,..... Så nu var det dags, alltså 7 år senare hahaha... Bättre sent än aldrig och dyngsur var jag, alla sprutade ju ÖL på varandra och slängde vattenballonger så jaaaaaaaa jag var inte torr någonstans hahhaa.... ; )

Känner mig en aning spänd och nervös inför imorgon då jag börjar jobba, nu var det slut med att vara hemma med min BUSUNGE som jag ÄLSKAR så ENORMT mycket!!! Kommer sakna henne med minnas de dagar vi faktiskt hade med mycket KÄRLEK och bus...

  
  
  
   
 

På väg mot VÄSTERÅS, för att träffa min kära moster med familj....
   
Så här går det när man åker till Västerås hihihi....
   

Min födelsedag!
   
  


HÖRS när vi hörs, ha det bra tills dess!!
 


...Ooooh UNDERBARA dag...

God kväll på er!

Ni har säkerligen haft en underbar dag i det härliga vädret, för det har jag och lilltjejen haft! Vi åkte tidigt med mamma till en nära vän till familjen, Eva-lena... Hon är ju så himla trevlig och varm person som jag känt nu i mer än 15 år. Vi åkte iallafall till hennes hem i Nacka, det var en bit att åka men det var VERKLIGEN värt det! Hon bor så fint (som ni kan se)...

Därefter åkte vi vidare till Lidingö för att träffa min kära syster (som ständigt jobbar) och min bror (som för övrigt tar studenten nu på fredag..wiehoooo). Och vet ni vad? Jag blev tillfrågad av honom om jag ville åka med på flaket för att ha koll (inte för att han ville utan för att chauffören som kör lastbilen vill ha en vuxen med). Och jag som inte åkte med något flak när jag tog studenten PASSAR PÅ och åker med hihihihi...

På hemvägen var det dock INTE lika trevligt som under dagen, detta då jag satt i bilkö i 1 och en halv timme!!! INTE roligt då Maria Isabelle började gråta efter 1 timme och gjorde det heeeela vägen hem, INTE roligt som sagt!! Måste fixa airbagen där fram så jag kan ha henne bredvid mig när jag kör så jag kan vara mer "tillgänglig" än nu...

Nåväl, nu ska jag gå och lägga mig, god natt så hörs vi KANSKE imorgon!


   
   
  
  
      
  


...Jag är KÄR i...

LUSH!!!

Så heter produkterna som en vän till mig rekommenderade och jaaaaaaaaa, jag kan inte sluta älska dessa produkter. Handlade en kräm till mamma på hennes dag i söndags och även syrran blev också intresserad och köpte lite LUSH produkter.... Love love love ; )





Dream Cream har varit en av våra bästsäljare från starten och det tack vare att vi tagit allt som vi kunde komma på som lugnar och vårdar huden och blandade det till en utsökt hudvårdare på burk! Havremjölk, rosenolja, olivolja och tea treeolja är några av ingredienserna!



Ansiktstvål som hjälper problemhy

Fresh Farmacy förklarar krig mot finnar och andra typer av  problemhy. Använd vår lugnande och antiseptiska kamomilltvål varje kväll. Tvåla upp ett mjukt lödder mellan händerna, tvätta ansiktet och skölj. Avsluta med Tea Tree Water ansiktsvatten och en passande crème (Enzymion eller Celestial - beroende på vilken typ av problemhy du har). Vi vet att den ser ut som en bit leverpastej och vi vet att den luktar lite konstigt, men -hurra - vad bra den är! Lavendelolja lugnar torr och flagig hy och tea treeolja och zinkpuder motverkar finnar och fet hy. Kamomillen balanserar din hy och ger den ett friskt och rosigt utseende. Sluta vara förtvivlad, här har du lösningen på dina hudproblem!

 

       

 

 



Kokosdoften påminner oss om soliga semesterdagar vid stranden med piña coladas och vackra insmorda kroppar! Det här är en strandvänlig deodorant som absorberar oönskad fukt och lukt
(man kan använda den som torrschampoo och ha i ballerinaskorna en varm sommardag).



Denna fick jag som en gåva när jag handlade där sist...roligt namn må jag säga ; )




Kidnappa din älskade och dra med vederbörande in i badrummet. Tryck ner din tvillingsjäl i badkaret, släng i en Sex Bomb (Ja, eller två! Först du själv... sedan själva badbomben!) och sjung låten med samma namn av Tom Jones. Sex Bomb parfymen är en förförisk blandning av de eteriska oljorna från jasmin, salvia och ylang ylang - som alla sägs kunna höja temperaturen.



RSS 2.0