Lyckad mösspåtagning ; )



Oooooh vilken härlig dag!

Hann med mycket idag... var på brorsans mösspåtagning, tapetserade min mammas rum och senare på kvällen åt vi en mysig middag med familjen!

Apropå mösspåtagningen så hann vi komma PRECIS när studenterna skulle sätta på sig mössan under ceremonin! Det var nästan komiskt....TITTA!



   

  


 
 

Ska nu fortsätta med FREDAGSMYS så vi hörs när vi hörs!
Ha det bra!


STOR dag idag...

Hej allesammans!

Idag är det en stor dag för oss här i familjen, min bror ska nämligen ha mösspåtagning... Det vill säga att gymnasieskolans elever får vid en ceremoni sätta på sig sina studentmössor. OCH att anhöriga får komma dit och vara med, alltså ska "hans tre mammor" (mamma, syrran och jag) och systerdotter dit och ta bilder... hahahaa...

Angående tapeterna så blev det inget igår eftersom min bror inte tagit bort en stor och tung garderob ur vägen så jag kan göra det sista! Så eftersom jag inte kommer att flytta den rummet blir klart med tapetseringen så fort han gjort sig tiden att flytta den!

Ah just det, igår kväll åkte älsklingen och jag till vår lägenhet... vi var enormt nyfikna på hur det går med stambytet! OCH köksbänken är tillbaka med ny blandare ; ) Det börjar ta form och glad blev jag MEN ännu känns det inte helt ok att bo där än då de nu har lagt målat och haft något på väggarna så det luktar enormt starkt och äckligt.... Som ni snart kommer få se så är kacklet som ska in på toa och kök redan i lägenheten så SNART är det nog klart....Här kommer de senaste bilderna från lägenheten!

 

 

På jakt!

Hej!

Idag hade det hänt en hel del, vi åkte som sagt till min kära morbror och hade en trevlig grillning/lunch... Maria Isabelle njöt och trakasserade min morbrors stackars hund. Hon förföljde Shakira (så heter hunden), så fort Shakira kom nära så drog Maria Isabelle sig från henne hahaha... katt och råtta lek!

    

  

   

Ska återgå till tapetseringen så fort lilltjejen somnat MEN vi får se om hon vill ; )

Sneakpeek ; )

God kväll kära läsare!

Idag har jag kämpat som bara den med min brors rum, det vill säga tapetseringen! Har enbart en vägg kvar och tror med stor sannolikhet att jag börjar med mammas fondvägg imorgon! DOCK ska jag imorgon iväg till min kära morbror och umgås under dagen, så förmodligen blir det av på kvällen ; ) Han kommer bjuda på lite grillmat, oooooooooooouf ser verkligen fram emot det!

nåväl, här kommer det ett par bilder på hur det såg ut idag när jag höll på att tapetsera min brors rum!

 


Ha det bra!

Nöjd och glad!

God morgon!

Igår hade jag fullt upp med annat så jag hann inte skriva något... MEN som ni kunde läsa igår så var jag och klippte mig! Är faktiskt väldigt nöjd med hur det blev, allt det fula och slitna försvann och vips var volymen där igen...Hann även handla en jätte fin sommarjacka samt underkläder, wiehooooooo... Det blir ju inte så ofta man inhandlar något till mig själv och dessutom till ordinarie pris... Sved inte ens i plånboken! ; )

  

   



Tapetseringen går framåt, det har inte gått lika fort som jag hade tänkt mig men min brors rum börjar ta form och är snart, snart klar! Ska återgå till det efter att jag skrivit klart här ; )

Ha det bra gott folk!

Dags för en KLIPPNING!

God morgon kära läsare!

Äntligen har jag gjort mig tiden att boka en tid hos min underbara frisör Debbie på Hair & Face Sthlm! Det var otrligt länge sedan mitt hår blev klippt av denna otroliga frisör och även mamma ska klippa sig hos henne...

Debbie är någon jag verkligen kan rekommendera, vilken tur att hon hade tid idag!

Så om du går i klippningstankar, slå dessa en pling och boka in tid hos henne... De har tfn:08-21 88 81
Hair & Face

Hörs senare! ha det bra!


Ännu en härlig promenad, denna gång med MAMMA!




Hej!

Här på Lidingö blir det många fina promenader, men dagens promenad tog priset. Mamma och jag var nämligen på en ca 2 timmars promenad i skogen och runt Kottlasjön... Känner mig fortfarande hurtig hahaha... Maria Isabelle njöt av utsikten, och massor av kort hann vi ta! TITTA.....

   

  

  


Mysiga söndag!


Hej igen!

Här kommer lite bilder från vår promenad igår...Min kära syster var ÄNTLIGEN ledig, dock en dag MEN vi gick till mamma för hon jobbade igår (igen) där blev Maria Isabelle fotograferad med kockmössan och en slev....Återstår att se vad hon vill bli när hon blir stor, tror dock inte att det blir kockyrket! Titta bara på hennes min, hon ser ju inte alls glad ut hahaha...men å andra sidan kan det bero på att hon var trött och det var dags för sin siesta!


  

  


Före och efter bilder på rummen som ska bli tapetserade får ni se när det är klart!
Håller nämligen på för fullt...

Mycket sant!



Life Quote Pictures, Images and Photos


Hittade det här och tyckte faktiskt faktiskt om det som stod...

Jag ser livet som ett mysterium, för man vet ju aldrig vad som väntar runt nästa hörn men en sak är säker. Det som som händer sker av en anledning och alla personer du träffar på i ditt liv berikar dig på olika sätt. Du är inte den person du var igår och varje dag innebär en personlig utveckling och ny erfarenhet...   

Så när något inträffar i ditt liv som just då verkar HELT fruktansvärt och jobbigt, försök att se det från det ljusa sidan (vet att det är lättare sagt än gjort)...
MEN ett slut innebär en NY början på något annat! 



GLÖM INTE DET!

(Kanske något för prinsessan Madeleine?) http://www.aftonbladet.se/brollopet/article7016553.ab 


Uppdatering av gårdagen!



God dag!

Nu äntligen är tapeterna inhandlade och vi lyckades hitta några fynd bland dem också så det blev inte så dyrt som jag hade räknat ut det från början hihihi...

Nåväl, igår kväll blev det grillning, dock sent på kvällen för då hade de flesta kommt hem från sina jobb... Det var jätte gott och som tur är så blev det över mat till idag ; )

  

Ja just det, var förbi vår lägenhet igår... och faktiskt så blir jag imponerad på hur gubbarna jobbar! Det har gått fort och jag tror att det snart är dags för oss att åka tillbaka! De har satt in alla rör, installerat toaletten dock enbart den som sitter fast i väggen, toalettstolen saknas ju... MEN det är otroligt varmt  lägenheten för de har satt dit en fläkt som gör att cementet torkar fortare! Otroligt dammigt var det också, trots att vi täckt för! Så det blir storstädning när vi kommer dit för lilltjejen äter ALLT i sin väg!

här kommer lite bilder från lägenheten samt den temporära toaletten och dusch som de ställt utanför vårt hus! Den var faktiskt ganska fräsch och gav en äkta camping känsla hahaha... ; )

   

   

Under bilresan hade Maria Isabelle iallafall roligt... tills det hade gått några timmar för då blev det jobbigt! Förstår henne dock, stackars lilla flicka!

   

 

Vi hörs senare!
Tänkte fota lite i de rum jag ska tapetsera ; ) Återkommer senare med DAGENS händelser och bilder!

Ha det!


Otacksamma jag!

God morgon allesammans!

Idag är det dagen då inhandling av tapeter och tillbehör ska inhandlas!! Men innan jag fortsätter prata om vad jag ska göra idag så måste jag be om ursäkt....

En ursäkt till min släkt i Chile, till alla er som var så gulliga som skickade en present till mig och min lilla dotter!! Muchas gracias, y perdon que no les iba escrito antes.....Se me fue completamente darles las gracias!!! Estaba todo muy pero muy bonito!  Los quiero mucho!



Nu till dagens händelser... inhandling av tapeter och grillning på kvällen.... Kommer tyvärr inte kunna njuta av vädret med familjen för alla jobbar och brorsan är med sin tjej så dem kommer väl hitta på något själva! MEN dottern min finns ju hihihih


Bilder från dagen kommer senare ikväll!
Ha nu en trevlig dag!

Roligt? Jag tycker det iallafall : ) hahaha



Denna morgon hade min syster VÄLDIGT roligt framför datorn, hon satt nämligen och tog kort MEN inga kort som helst utan förvrängde bilden så hon såg enormt rolig ut. Har fått tillåtelse att lägga upp dessa så här kommer de, och såklart kommer några på mig också!

Hoppas ni får ett lite gott skratt som vi här hemma ; )


Om min syster fortsätter jobba som hon gör kommer hon att se ut så här när hon är 40 år

  

Här är det jag som poserar inför kameran haahhaa...

   

  

Hoppas ni fick er ett gott skratt, vi bjuder på det!
Ha en fortsatt trevlig dag...

Lite tid för MIG denna morgon! ; )

God morgon allesammans!

Hoppas ni mår bra, själv så mår jag enormt bra.... Solen är framme och jag fick lite sovmorgon men trots detta så känner jag mig som om jag inte sovit något alls... Men men, det går väl över!

Älsklingen har tagit ledigt idag och därför är det han som idag har Maria isabelle, de ska träffa farmor! Jag stannade hellre hemma för jag måste göra lite saker här hemma, saker jag inte riktigt får tid över till när min lilla busunge är med mig....

MEN kärleken jag har för den här lilla varelsen går inte att beskriva, Älskar henne ENORMT mycket !


 

Vi hörs senare!

Ha nu en trevlig dag, vart ni än befinner er!


Change of plan..

God morgon på er!

Idag mår jag mycket bra, är lite trött med tanke på att jag var och lade mig väldigt sent... Var nämligen och hämtade mamma från jobbet och kom hem 23.30. Lilltjejen har börjat sova lite bättre, men hon vaknade 2 gånger i natt. Ooooh att tänderna kan göra så ont på min stackars lilla flicka!! Nåväl, nu är den 7 på väg ut och det är bättre än 0 ; )....

vi är nu inne på 2:a veckan av stambytet och jag börjar bli VÄLDIGT nyfiken på hur det ser ut hemma hos oss... Tror jag ska ta mig ut dit för att se om vi kan flytta till helgen! Hemma hos mamma har det inte hänt så mycket gällande taket som jag för några dagar sedan berättade om för er här på bloggen. Det är nämligen så här att några bekanta till mamma känner några bra hantverkare som nu erbjudit "kompis" pris för sänkning av tak och insättning av spotlights.... Och jaaa, det känns faktiskt bra! Tar absolut inte illa upp utan jag kör på nästa projekt istället, vilket i det här fallet gäller tapetsering och målning av sovrummen.


Syrran och jag tänkte åka ut till Rusta och andra affärer som har skapligt snygga tapeter till ett bra pris!
Nedan kan ni se ett urval på tapeter jag tänkt mig men vad säger ni? TANKEN är att tapeterna nedan ska vara fondväggar för att ge rummen ett djup!


BRORSANS RUM!

TAPET SPACE GRÅ CIRKEL                               TAPET SPACE RAND SVART/GRÅ

Tapet non-woven i mörkgrått med cirkelmönster.                Tapet i non-woven med randmönster i svart, vitt och grått.                                                                                                                   169:-
169:-


TAPET SVART/SILV SLINGA

Tapet non-woven i svart och silverfärgat
abstrakt mönster. 189:-




MAMMAS RUM

TAPET SPACE GRENAR LJ.GRÅ                                  TAPET SPACE SVRTLILA BLOMMA

Tapet i non-woven med vackert grenverk         Tapet i non-woven med blommönster i vacker lila ton
i olika nyanser av grått. 149:-                         på svart botten 169:- (ord.pris 189:-)  


Min syster har redan en jätte fin tapet som fondvägg så där tänkte jag mer att man kunde sätta in en ljus/vit som får rummet att se större ut. 

Nåväl, slutresultatet får ni se när det är klart!!!! Det här fixar jag vet ni ; )

Ha en fortsatt trevig dag!
PS: GLÖM nu inte att skriva om vilket tapet ni tycker passar!  
(Klicka bara på kommentar, under denna text!)

Måste bara testa!

Hej, testar att skriva ett inlägg från mobilen;) måste passa på nu medan vi är här på lidingö för man kopplar sig upp mot wifi. Detta är motsvarigheten till trådlöst internet dock till mobilen:) men ok, ska lägga ner telefonen för det är dags att sova! Hoppas jag får ett par timmar av min skönhetssömn, haha:) god natt!

Respektlöst!

Hallo allesammans!

Har känt en underliggade ilska inom mig idag... Måste därför skriva av mig! Ilskan jag känner, gäller min mamma... DOCK inte mot min mamma utan är riktad mot ALLA som på olika sätt inte visar/visat respekt gentemot henne!

Det spelar ingen roll vem det nu kan vara, grannen, släktingar, fd släktingar etc. som på olika sätt är otrevlig, ignorerar eller medvetet inte visar respekt mot min mamma. Varför känner jag så här?

Jo för min mamma är en av de VIKTIGASTE personerna i mitt liv! Hon är inte bara den kvinna som gett mig livet utan den person som ALLTID under HELA mitt liv funnits där för mig och mina syskon oavsett vad. Hon har också alltid varit min rådgivare, "psykolog", mitt allt helt enkelt!! Hon har från dag 1 kämpat för att jag eller mina syskon inte skulle sakna något, så varför i helvete visar inte människor som känner/kände henne INGEN respekt mot henne?

Just i denna stund, jobbar mamma "ihjäl" sig på en av sina jobb....Varför? Inte så mycket för mig längre, utan för att kunna betala sina räkningar och kunna sätta mat på bordet till mina syskon! Är så trött på att hon måste jobba så hårt för att kunna klara sig och ändå "ser" inte dem här jävla idioterna som inte visar respekt detta!!!

Effekten av de handlingar som dessa personer gör mot min mamma, gör att jag mer och mer kommer att dra mig undan från dem oavsett vilka de är! 

Te amo mamita linda!!!



SLUTSATS: Visar ni ingen respekt mot min mamma, så kan ni glömma att jag visar respekt mot dig/er!


Vi är med i tidningen!

God morgon!

Vet ni? Maria Isabelle och jag är med i en tidning....Vi blev nämligen intervjuade av en reporter för tidningen MAMA för några månader sedan... Och nu har den kommit! 
 

  

bildkvalitén är tyvärr inge bra, men så här står det!

Jacqueline Fuentes, 25 år. Är mammaledig socionom och bor i Älvsjö. Mamma till Maria Isabelle, 9 månader. Mitt kroppssjälvförtroende är sen jag fick barn! Jag var så stolt över gravidmagen och är det fortfarande, även om magen är mjukare nu än innan. Men den drar sakta ihop sig. Jag håller på att hitta tillbaka till formen och har börjat träna. Men jag känner ingen press att gå ner eller se ut på ett visst sätt. Jag jämför bara med mig själv.

Ha en bra dag ; )


Härliga morgon!

God dag på er!

Idag började dagen med en härlig promenad... Meningen var att Maria Isabelle skulle få njuta av gungan en stund innan det blev dags för siesta nr 1 MEN lekparken var helt fullt! så vi fortsatte gå mot en annan lekpark som Paula rekommenderade! På vägen dit stannade vi en stund på mammas jobb för hon hade nämligen 10 minuter kvar. Vi passade såklart på att njuta av solen under tiden som vi väntade. Här har ni bildbeviset ; )

   

                              



Vi får se vad dagen har att erbjuda, så vi hörs senare... Ha en fortsatt trevlig dag!


Mäktigt!

Hej hej!

Idag mår jag betydligt mycket bättre än igår, har enbart kvar en jobbig hosta och är faktiskt lite snorig hahaha ; ) ...men jag lever och andas så jag mår bra!

Igår kväll blev det dags för en stund för enbart älsklingen och jag... Måste säga att jag inte är så mycket för bio egentligen, jag föredrar att hyra en film eller titta på film som går på tv för det är mycket mer bekvämare än att åka ut och frysa för att titta på en film och därefter frysa på vägen hem hahaha....Gud va bekväm jag låter! Men det är ju mycket enklare och mysigare att titta på film hemma och därefter gå och lägga sig när man känner för det! Inte sant?

Nåväl, min älskling ÄLSKAR att gå på bio.... Till och med innan vi började träffas, för många år sedan frågade Francisco om jag ville följa med på bio. Inget illa menat men svaret blev dock ett nej! Vi befann oss på olika plan och fortfarande var det mycket kvar för oss båda att gå igenom innan det blev VI *ler stort*.
Hursomhelst så åkte vi in till stan och kollade om det gick någon bra film. Vi hade tur för på Rigoletto sa de att de platser som hade blivit bokade och inte hämtats skulle släppas just i den stunden när han var inne och frågade om platser, tider och så vidare... Väntan resulterade iallafall i två platser till CLASH OF THE TITANS i 3D.

Måste säga att jag tyckte VÄLDIGT mycket om filmen, den hade allt jag tycker om... Spänning, action och en kärlekshistoria! Det var första gången jag var och kollade på en långfilm i 3D och måste säga att det var värt de 125 kr som de ville ha för biljetten!

Här kommer lite information om filmen...
Clash of the Titans
Perseus, född av en gud men uppfostrad av människan, känner sig hjälplös i sin kamp för att rädda sin familj från Hades, den hämndlystna guden från underjorden. Med inget kvar att förlora anmäler sig Perseus som frivillig att leda ett farligt uppdrag för att förgöra Hades innan han kan ta kraft från Zeus och släppa fram helvetet på jorden. Han leder ettmodigt gäng krigare mot en riskabel resa djupt in i den förbjudna världen. De slåss mot oheliga demoner och förskräckliga vildar, men Perseus kan bara vinna om han accepterar sin kraft som gud, utmanar sin bakgrund och skapar sitt eget öde.


Varför inte boka några biljetter och var med om en trevlig bioupplevelse! (Klicka på bilden här ovan och BOKA redan idag!)

Här kommer lite bilder från igår kväll!

  
Vi sitter i bilen på väg in till stan när vi såg det stooora mörka molnet! Kanske från Island?

  
På BIO ; )

MÅSTE bara lägga upp denna bild som jag tog på min UNDERBARA skatt idag! Det är nämligen första gången hon sitter ute utan en massa kläder! Visst är hon fin?


Ha en trevlig kväll!
Chaoooooo

Hur rolig som helst ju!

Hej!

Var inne på Youtube och letade efter musiksnuttar så Maria Isabelle kunde lyssna  och hittade DENNA underbart roliga och fina video på en ganska känd låt. Direkt översatt till svenskan så heter den hund dansen och det är VERKLIGEN så i detta fall!

TITTA!


Japp det var det som var på G....


God morgon gott folk!

Hoppas ni mår bättre än jag denna fina, soliga morgon... Själv så är både jag och lilltjejen förkyld! Ni kan ju tänka er varför jag inte skrev något igår, mådde ju inge bra! ÄNDÅ drog jag mig till gymmet tidigt på morgonen, jaaaaaaaaa jag vet vad ni tänker! Varför går hon och tränar när hon var sjuk? Svar på denna fråga är för att jag inte mådde så himla dåligt igår morse utan det blev värre under dagen....

Igår var det iallafall dags att träffa pappa, älsklingen och lilltjejen följde med och vi passade på att titta till vår lägenhet efter första veckan av stambytet! OCH när ni ser på följande bilder så kan ni ju tänka er vad vi kom överens om....

Vår toalett...
   

Vårt kök...Om ni undrar vart diskbänken har tagit vägen så står den bredvid vårt köksbord, se tredje bilden!
  

Vi har ju inget vatten i köket utan vi får hämta vatten i trappen och så här ser det ut där...
  

Vår slutsats: Vi bor hos mamma en vecka till! 


Ja just det, sist men inte minst så träffade jag ju min pappa igår! Maria Isabelle blev inte ledsen som jag hade tänkt mig utan hon slog, rev och drog honom i håret hahaha...mitt lilla monster! ; )

   
 

Idag tror jag det blir en utflykt DOCK lite osäkert vart MEN vi ska ändå ut trots att både jag och lilltjejen är småförkylda! Klarar inte av att vara hemma när jag känner mig så här, känner mig ännu värre då!

Ha det bra gott folk!

Bubblan!



Det var det här programmet älsklingen och jag var på, så har ni 28 minuter och 18 sek så är det bara att klicka på adressen nedan och se på programmet LIVE!

Tror inte ni ser oss dock! De som satt längst fram var "stammisar" vi satt bakom dem, men ni kanske ser oss ändå! ; )


http://svtplay.se/v/1959237/bubblan/del_4_av_12
 

Ha det!

Förkylning på G?

Hej hej allesammans!

Idag vaknade jag med en lite krasslig hals, tror att min lilla flicka har smittat mig för hon går runt och är snorig: (
Annars är det relativt bra, vi tog en liten sväng till Lidingö centrum och inhandlade 4 nagellack och en body till lilltjejen som var på rea. Tre av nagellacken kostade 13 kr st och bodyn kostade 20 kr, jätte billigt ju så jag passade på ; )

Ska ta och mysa med mamma resten av kvällen, det är bara vi två ikväll för min lilla flicka har somnat efter en härlig varm dusch och älsklingen är och jobbar som DJ ikväll på Mango Bar.

Imorgon blir det ett dans pass på gymmet och därefter ska vi iväg och träffa pappa. Han var i Chile i nästan 2 månader så imorgon får vi se om lilltjejen känner igen sin morfar. Min hypotes är att hon kommer att börja skrika hihihi, men det återstår att se!

Ta det lugnt och andas inte in den "giftiga" luften som ikväll kommer att passera Sverige ÄNDA från Island!

Vulkanaskan från Island har skapat kaos i internationella flygtrafiken. Här kan du läsa senaste nytt samt få experternas svar på dina frågor. Klicka på adressen!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6960963.ab 



Det var MIN dag idag ; )

God kväll!

Läget, hoppas ni mår bra....Själv så är jag inte mycket inne under dagarna då dagarna är så himla fina samt att jag inte är hemma själv som i Solberga. Här finns ju min mamma, syrran under dagen och brorsan som kommer hem efter skolan...Det är alltid folk här och idag fick vi även besök av min svärmor. Det var min mamma och svärmor som träffades och Maria Isabelle var såklart med! ; ) Hon har alltid så kul med dem! 

Själv så var jag och min syster och tränade ett HÅRT träningspass på SATS, ni anar inte hur hårt vi tränade! Vi har ju den tendensen att "pusha" varandra och få ut maximalt av träningen, känner att jag måste passa på för det är tyvärr inte så ofta vi får den möjligheten att träna som vi fick idag. På vägen hem så var vi och handlade inför en trevlig lunch med familjen, det var dags för COMPLETOS, chiles motsvarighet till korv med bröd. DOCK mycket godare ; )

Det var faktiskt jätte trevligt, bara det att jag inte är så förtjust i att min svärmor håller Maria Isabelle i famnen för sen är det jag som får ta skiten. Maria Isabelle vänjer sig fort och hon vill alltid vara i famnen, men men...hon träffar ju inte farmor så ofta så hon får väl göra som hon vill. MEN snart tror jag att ingen kommer vilja hålla Maria Isabelle så mycket då hon blir bara tyngre och tyngre!! 

Nu inväntar jag att min älskling ska komma hem så vi kan ha en stund för oss, för lilltjejen har somnat! Blir en fika och tv kväll! wiehooooo, ni får ha det bra!

Bilder från idag kommer SÅKLART! ; ) 

   
  

  
 

Bra, initiativ "Brittan"

God morgon på er...Måste bara dela med mig utav en artikel jag läste igår... Det handlar om Britney Spears och hennes sätt att protestera och visa för världens tjejer att INGEN är perfekt! Alla har vi våra brister och ingen ser så perfekt ut som modetidningarna ger sken av! Hoppas det kommer fler kända personer som gör detsamma så de tjejer som tyvärr tror att man måste se felfri på utsidan för att vara lycklig, seeeeeeeer hur det verkligen är!



Här kan ni se före och efter retuscherade bilderna på Britney...

Titta på fler bilder HÄR: http://halsa.msn.se/5403/image/1 

Roligt med moster Paula på öppna förskolan


Sol, sol, strålande sooooool ; )

Heeeeej heeeeeeeeej!

Hoppas ni underbara läsare mår bra, själv så har jag det väldigt bra! ; ) Visst är det härligt med det underbara vädret, solen fyller mig med glädje och jag går runt med ett leende på läpparna : P....

Idag började dagen väldigt bra, mamma och jag var på samtal...Vi vill förbättra vårt förhållande, inte för att det är något fel på den men vi båda är enormt lika och därför kan det ibland bli att vi krockar och varför inte gå på samtal och få verktyg för att bättra detta?

Efter lunch bestämde jag mig för att åka till öppna förskolan i Älvsjö, kände att min lilla flicka behövde träffa barn och krypa av sig bland allt det roliga på förskolan! ; ) Titta på hur roligt Maria Isabelle hade....


  


Efter öppna förskolan var det tänkt att jag skulle hem och hämta en lite tunnare jacka p.g.a det härliga vädret MEN älsklingen hade ju låst dörren in till rummet där min jacka var....SÅÅÅÅÅÅ det blev ingen jacka : ( Han får helt enkelt hämta den till mig för han låste och behöll nyckeln själv!

Tog några fina (soliga) bilder på vår promenad på väg hem...

  
 

Ha nu en fortsatt trevlig dag!

; )


Fullspäckad dag!

God kväll på er allesammans!
Hoppas ni mår bra, själv så har jag haft en trevlig dag här på ön... Min dag började 5.30 på morgonen då min lilla flicka väckte mig. Hon fick sig en flaska mjölk och somnade om till 7.45, då kände jag att det var dags att gå upp. Älsklingen var inte kvar i sängen utan åkte till gymmet med min mamma för att gå på BodyPump, ett träningspass på gymmet!! Passet började 6.40, hahahaa...trodde faktiskt inte att han skulle orka gå upp så tidigt MEN han gjorde det och jag är enormt stolt över honom. Jag vet ju att mamma fixar sånt för hon är lite mer träningsfreak, som jag hahaha.... men men!


Mamma ville iallafall ta ut Maria Isabelle för en sväng och det fick hon ju såklart, jag fick 2 timmar EXTRA sömn ; ) Detta är inte vanligt så jag passade på! Syrran som hade jobbat till sent, väckte mig 12 och frågade om jag ville med till gymmet. Vaknade helt seg och kände mig enormt trött i kroppen MEN ett träningspass skulle pigga till mig ; ) Vi gick till gymmet och det var jätte härligt, fick lite uppvärmning på köpet hihihi

väl på gymmet ringer mamma och säger att hon snart är hemma. Detta innebar att jag inte skulle få träna länge då mamma skulle iväg på en aktivitet hon hade planerat så jag satte igång med löpningen. Efter ca 30 minuter ringer hon mig igen och frågar hur det går, bra säger jag! Så säger hon, jag har inga nycklar kan inte du komma nu?? Oooooh tänker jag, men ok....Fick iallafall träna en stund, bättre lite än ingenting! Träffade mamma och lilltjejen på vägen hem och Maria Isabelle kände igen mig från långt håll hahhaa...det såg jätte roligt ut för man kunde verkligen se att hon blev glad! Väl hemma gav jag henne mat, lekte en stund och strax därefter somnade hon...

Hon sköter sig bra här, bara det att hon ville sova med oss. Tror att hon inte riktigt känner sig som hemma, det finns ju en annan lukt här. Men det gick bra ändå! Tror att jag måste ta mig till öppna förskolan imorgon för det känns som att hon saknar att träffa sina "små" kompisar, och få sjunga en stund också för det var ca 2-3 veckor sedan sist vi var där! Får se hur det blir, men ni får iallafall ha en trevlig kväll!


Ha det bra!

PS: Klicka gärna på reklamen NELLY jag har på min sida, de ska tydligen har en BRA medlemsrea som startar 15 april! Kanske ni hittar något somrigt och fint ; ) De har proppat REA-avdelningen full med fynd. över 1000 plagg är sänkta till halva priset. Med hjälp av koden TDPREMIUM kan NI besökare komma in på REAn.

Like in the old days!

Denna dag har bestått av att flytta det nödvändiga som vi behöver för att klara oss i veckan. Känns som man aldrig lämnat hemmet för allt är sig likt. Mamma jobbar och syrran medan brorsan pluggar och lyssnar på musik på sitt rum...Fortfarande kan man ibland höra samma små diskussioner om vem som ska slänga soporna eller diska hahaha...sånt var man ju van vid hela tiden förut och roligt att tänka att det fortsätter trots att man flyttat hemifrån. MEN ärligt talat så saknar jag det inte, alltså tjafsen ; ) Men känns härligt och mysigt att se och umgås med sin familj på samma sätt som förut!

Här på Lidingö finns det gott om skog och fina promenadsvägar som motiverar en att ta en liten eller längre promenad. Idag till exempel var Maria Isabelle och jag ute en sväng, vi gick till mammas jobb och hämtade henne ; ) Trodde att promenaden skulle få henne att sova en stund, men nej det blev inget sådant!

Nu har hon äntligen somnat, har märkt att hon sover mindre på dagarna och somnar tidigare. En nackdel i mitt fall är att när hon somnar på kvällen så går jag och lägger mig sent och hon vaknar tidigt.... I know!! Mitt fel, måste göra lite ändringar men hon sover iallafall bra! Ger henne nappen om hon blir lite gnällig under natten......Men ok gott folk jag ska ut en sväng!
Här kommer lite bilder från dagen!

Hörs imorgon!

It`s time!

God morgon gott folk!

Idag har jag såååå ont i min rygg, spa behandlingen jag var på förra veckan är som bortblåst REDAN! Men men, ser iallafall fram emot att få bo hos min mamma och syskon några dagar. Får se hur det fungerar för när man väl har flyttat ut är det svårt att anpassa sig MEN det är enbart några dagar så jag håller tummarna ; )

I lägenheten har de redan lagt skydd för golvet och stängt av vattnet, ingen ide att lägga upp bilder på detta då det är trist att se hur det är.... Ska strax åka till Lidingö, saknar min lilla dotter faktiskt! 


Så vi hörs, när vi hörs! Ha det ; )

Ofrivillig vårstädning!

God kväll på er!

Har VERKLIGEN inte haft tid att skriva idag då det varit fullt röj med att packa ner det sista i kartonger, slängt och flyttat saker och ting i hemmet då stambytet börjar imorgon! Japp, det var dags för starten av de jobbiga 5 veckor av att bo som på camping. Vi kommer få hämta vatten i trappen, göra nr 1 och 2 i en mulltoa och jaaaa duscha i en duschkabin utanför vår port! NÄSTAN precis som när man campar hahaha....Vi är ännu inte helt klara med allt men nästan. TACK mamma för att Maria Isabelle fick sova hos er idag för annars hade vi inte kunnat göra allt vi hunnit med ikväll!

Hade jätte trevligt hos min mamma idag, hann med promenad i solen och en sväng i lekparken med Maria Isabelle! Titta!

    
  
 


Bifogar även bilder på hur lägenheten ser ut efter att vi rensat upp och ordnat inför stambytet, så ni får se hur vi kommer att ha det hemma de närmsta veckorna:

 
  

Ps: Denna vecka kommer vi att bo hos min mamma så uppdatering från vardagen kommer att ske från LIDINGÖÖÖÖÖÖÖÖ!

GOD NATT!


Maria Isabelle är en 2:a ; )

Analys av namn:

Maria
4 + 1 + 9 + 9 + 1 = 24 = 2 + 4 = 6

Isabelle
9 + 1 + 1 + 2 + 5 + 3 + 3 + 5 = 29 = 2 + 9 = 11 = 1 + 1 = 2

Cabrera
3 + 1 + 2 + 9 + 5 + 9 + 1 = 30 = 3 + 0 = 3

Fuentes
6 + 3 + 5 + 5 + 2 + 5 + 1 = 27 = 2 + 7 = 9

Slutsats
6 + 2 + 3 + 9 = 20 = 2 + 0 = 2


Siffran Två:
Du är en person med stark intuition som har en naturlig ådra för artisteri och kreativa arbeten. Problem med att hitta vänner har du inte då du är en vänlig, hjälpsam och fredlig person som är lätt att tycka om. Du älskar att ha mycket folk omkring dig och det är hos dig de roligaste festerna äger rum. Du avskyr att vara ensam. Ännu en positiv egenskap hos dig är att du har lätt för att känna medlidande. Detta kommer kanske att leda till att du i framtiden engagerar dig i humanitära frågor.
Trots uppskattningen du får från vännerna har du det lite svårt med självkänslan och självförtroendet. Ibland kan det hända att du hittar på små vita lögner för att dölja dessa. Du har även svårt att fatta beslut och sedan hålla dig till dem.

När det gäller kärlek är du den som drömmer om den eviga förälskelsen. I val av partner gör det ingenting om denne/denna har samma intressen för det konstnärliga som du men han/hon får absolut inte vara en soffpotatis.
Tvåor regeras av månen och färgerna som passar dem bäst är olika gröna nyanser, naturfärgat och vitt.

Maria Isabelle, 9 månader IDAG ; )

God dag på er!

Idag är jag ENORMT trött men det betyder ingenting just nu för min lilla skatt blir nämligen 9 HELA månader idag....Kan inte förstå att tiden gått så himla fort. Att hon idag för 9 månader föddes och var HELT beroende av mig till att idag vilja upptäcka saker SJÄLV och blir för varje dag mer och mer självständig. Det är otroligt, tänk att man själv varit så liten som Maria Isabelle!



Denna underbara flicka har förgyllt våra liv i 9 månader, med skratt, bus, roliga leenden och massa, massa annat! Hon kan idag krypa och fort går det...Så jag kan säga att vi har en litet terrorist som kryper omkring här hemma och hittar på en massa bus. Och när hon pratar så låter det som en liten japan, hahahhaa....hon är så rolig!

Har även märkt att hon har en enorm fantasi, säger detta då när hon pratar med sig själv och leker med det hon hittar kring sig. För övrigt så älskar ALL mat, det enda som jag kan tänka på som hon har vägrat att äta är potatis med lax som jag köpte... Lika kräsen som pappa när det gäller kokt lax och lika köttälskare som pappa är hon också hahaha...Dem två är de enda som äter kött mer än frivilligt, jag äter enbart fileer hahaha....inte för att jag anser mig vara snobb, men de är ju mycket godade tycker jag ; )

Nåväl gott folk det var dagens STORA ...Min lilla skatt börjar bli stor! 
Ha det gott!!!


Vill du skratta, gå då in på den här sidan!!!

Jag bjuder på mig själv, skratta lite åt mig hahahaa....


http://www.wholebeanmessenger.se/?visa=gor-en-inbjudan/1591 

Surprice!

God kväll gott folk, och sorry att jag inte skrivit så mycket idag...Det beror på detta....

IDAG var det nämligen dags för dagen som jag hade planerat ett bra tag nu....Det var idag då jag och min älskling skulle få vara alldeles själva OCH det roligaste var att jag hade planerat heeeeeeeeeela dagen med överraskningar. Morgonen började lite stressigt då vi var nära att missa vår tid som jag hade bokat på Axelssons SPA School. Varför? Jo för jag litade på SL:s hemsida gällande resväg… Hursomhelst så gick vi fel och hade det inte varit för att Francisco vänt sig till en taxi chaufför så skulle vi INTE ha kommit fram!



Ja ja men som ni kan förstå så tog jag min älskling på SPA behandling, det blev 1 timme och 50 minuters REN avslappning ; ) Och det roliga var att det blev som en duo-behandling, alltså hade vi möjligheten att se den andre som låg bredvid och fick massage. Men detta orkade vi inte med då vi båda njöt av helkroppsmassagen! Det hela började med en härlig scrub, därefter fick vi gå och duscha och sedan började massagen med valfri olja och crème. Sedan gick massören vidare och gjorde huvudmassage, ansiktsrengöring och slutligen en akupressur ; ) oooooooooh det var så skönt, men Francisco måste ha tyckt att det var FÖR underbart då han somnade och började snarka under massagen hahahaa… ; )

Så här ser vi ut EFTER behandlingen:
  = heeeeelt avslappnade, därför vi ser trötta och slut ut hahaha


Efter de härliga NÄSTAN två timmarna så var det dags för lunch, Älskligen bjöd mig på en härlig lunch på ”blåbär” ett ställe som ligger på Odenplan och där serveras nyttiga sallader. Dessa tog vi ; )
    

Ooops glömde berätta att massören tog bort ALLT mitt smink under ansiktsrengöringen vilket jag inte var beredd på (se på bild här ova, ser heeeeeeelt död ut ju hahaha). Vi fick därför ta en runda via Åhléns och göra en fuling, alltså sminka mig med testerna man fick prova.

Tur för det för senare på dagen så var det dags att vara publik på en av SVT:s program vid namn BUBBLAN! Hade det inte varit för att vi skulle vara med där så skulle jag ha struntat i sminket, men men roligt var det iallafall!

Efter programinspelningen fick jag ta bild med en av gästerna på programmet, nämligen Claudia från Let`s dance (hon som kom 2:a). Får se när de visar detta avsnitt på tv ; ) När vi kom hem så var Maria Isabelle i alla fall jätte glad över att se oss, MEN hon var även glad över att ha varit med både mormor och farmor en HEL dag.

Här kommer lite bilder före och efter inspelningen:
   
   


OCH sist men inte minst, så HÄR roligt hade Vår lilla skatt med sin mormor och farmor! = BILDBEVIS!
 (OBS! Tid och datum stämmer INTE alls, fel på kamerainställningarna)

   
  
 

TACK för oss! Ha en fortsatt trevlig heeeeelg!

Utan EL!

God dag på er!

Hoppas ni njuter av denna härliga dag, själv så blev vi tvungna att vakna extra tidigt då elektrikerna kom tidigt på morgonen. Kände att det inte var någon idé att vara hemma utan el och en massa EXTRA kablar som låg runt bland min lilla flicka, så vi åkte hem till min mamma på Lidingö!

För att slippa den tunga biltrafiken in till stan så tog jag och lilltjejen en sväng till lekparken först i hopp om att hon skulle bli trött och förhoppningsvis sova under bilresan. MEN icke sa nicke, hon har NU somnat...alltså 14 på dagen!

Är jäääääätte trött för jag har inte sovit så många timmar, för älsklingen och jag var uppe till sent och rensade hallen och flyttade på möbler som stod för eluttagen så elektrikerna hade fri väg idag. Apropå älsklingen så väntar det en överraskning imorgon, har väntat på denna efterlängtade och fullspäckade dag. Ni kommer DEFINITIVT se bilder från morgondagen så håll er uppdaterade!

Dessa bilder har jag lyckats ta denna underbara dag!
Första gången i gungan ; )


Ha en fortsatt trevlig dag allesammans!
; )

Ma-ma-ma-ma ; )

God kväll gott folk!

Idag har jag lyckats ladda upp en video som betyder VÄLDIGT mycket för mig ; ) Det är nämligen på min lilla Maria Isabelle som ÄNTLIGEN börjat leka med orden mamma. Hon har sagt de orden förut men inte på samma sätt som hon gjorde för några dagar sedan. Så här har ni beviset!

Jag pratar enbart spanska i videon men för att ni som inte kan spanska förstår vad det hela handlar om så "döljer" jag kameran ifrån Maria Isabelle annars gör hon till sig och säger ingenting. Sååååååå när hon glömmer bort kameran så börjar hon och jag är enormt överlycklig för att jag lyckats få det på kameran! ; )



 

Visst är hon söööööööt! Älskar henne sååååååååååååå obeskrivligt mycket!!!

God natt!

O M G!

Hej allesammans!

Som jag berättade igår så skulle vi idag få besök av människor som är kopplade till stambytet och jaaa det kom 7 män och inspekterade. Det var inte så mycket nytt dem kom med men elektrikern sa att de redan imorgon 7.15 på morgonen skulle komma och byta ut proppskåpet till en mer modern apparat! Alltså kommer vi imorgon vara utan el heeeeeela dagen... Vi kommer med andra ord inte att vara hemma för det är inte mycket man kan göra utan el, så det blir en utflykt! MEN vi måste redan ikväll tömma hela hallen och packa ner det i flyttlådor, ooooh känns verkligen inte trevlig men förhoppningsvis så kommer tiden som de är här och renoverar att gå fort. Enligt deras beräkning så kommer allt vara klart till den 12 maj, så dåååå blir det fest! hahahaa.... ; )


 

Dessa lappar som ni kan se på bilden gick gubbarna runt med och satte upp de där de ville att man skulle tömma så de som jobbar hade vägen fri!

Ooooooooooh vad jag längtar efter vår nya toalett och vårt nya kakel samt nytt vattenkran i köket!!! 


Kul test! Stämmer ganska bra...

 
Jacqueline
1 + 1 + 3 + 8 + 3 + 5 + 3 + 9 + 5 + 5 = 43 = 4 + 3 = 7
Fuentes
6 + 3 + 5 + 5 + 2 + 5 + 1 = 27 = 2 + 7 = 9
Delgadillo
4 + 5 + 3 + 7 + 1 + 4 + 9 + 3 + 3 + 6 = 45 = 4 + 5 = 9
 
Slutresultat
7 + 9 + 9 = 25 = 2 + 5 = 7
 
Siffran Sju:
Du är intresserad av det ockulta och kan se på världen ur ett andligt eller filosofiskt perspektiv. Sjuor som du är ofta psykologer, genier eller affärsmänniskor men mer artistiska yrken kan också vara vanligt, som till exempel konstnär och författare. Du älskar människor och omger dig ofta med dina vänner. Av dem som inte känner dig riktigt sätts du av någon anledning ofta på en piedestal. Kanske kan det bero på din mystiska sida som gör att du verkar oåtkomlig.

I fel sällskap kan du lätt bli blyg och tillbakadragen, det blir du därför att du har svårt för att lita på folk. Du kan också bli cynisk och starta ett beroende, till exempel börja dricka.

Du är inte den som tar första steget när det gäller kärlek, utan du väntar på att någon annan ska ta initiativet. Men har du väl börjat träffa någon du tycker om är du inte rädd för att vara mer framåt. Den som får din kärlek svävar ständigt på rosa moln.

Sjuor regeras av Neptunus och de bästa färgerna är grönt, mossgrönt och silver.



Testa själva på: http://www.ditthoroskop.nu/se/nya_systemet.htm


Första gången...

På leeeeeeeeekparken! hihihi....

Ja det var nog inte så anpassat för en snart 9 månaders bebis som vill krypa överallt och äta allt som finns på marken MEN ma-ma-ma-ma-ma hjälpte gäääääärna till och hade henne i famnen medan vi gungade o.s.v. Och jaaa, som ni kanske förstod så har hon mer och mer börjat säga MAMMA! Det var väl VERKLIGEN dags hahaha...nää men det låter så gulligt när hon säger det!

Men ok, som ni kanske ser på bilderna så blev det ingen öppna förskola, detta då det var stängt! MEN det gjorde ingenting för vi underhöll oss i lekparken ; ) Och därefter var det äntligen dags för MVC, som nu hade öppet och som tur var så var det knappt några där så det blev snabbt vår tur!

Här är bildbeviset på vår mysiga och trevliga dag ; )

  

  

  

Hoppas ni gillar bilderna för det gör iallafall jaaaag *lipar* hihihi..
Imorgon är det dags för imspektion inför stambytet som börjar nästa vecka, SÅÅÅÅ vi får se hur det går med det!

Ha det bra!

Lycklig och såååå glad!

 
Idag vaknade jag med en härlig känsla i magen, nämligen lycka! Har haft en jätte rolig morgon med min underbara dotter, hon är så fin, vacker, duktig, bäst och jaaaaaaa enbart de finaste orden som representerar min underbara dotter ; )

Varje dag ser annorlunda ut och varje dag lär hon sig nya saker då hon utforskar sin omgivning och hittar på bus allteftersom. 

 

Varje månad får jag mailuppdateringar om barnets utveckling och tips o.s.v. detta tyckte jag lät intressant denna gång och ska definitivt testa för det är hög aktuellt:


Lära sig äta själv


ROLIGT MED MAT Om du har frångått starka smaker och börjat med enkla recept, är det dags att börja experimentera nu. Barnets måltider kan bli roligare och mer intressanta när smaken utvecklas och barnet lär sig att hantera olika konsistenser. Prova att lägga i mosad frukt eller små fruktbitar i gröten. I den här åldern, är det bra att ge sockerfria fullkornsprodukter som exempelvis havregryn, som man kan ha i fil eller koka gröt på. Bröstmjölk eller modersmjölksersättning kommer ända upp till ettårsåldern att utgöra basen i mjölkintaget. Nio månader är en bra ålder för att introducera rolig plockmat. Investera i en plastmatta att placera under barnstolen, så kan barnet själv få ta, smaka på, spotta ut och tappa alla roliga bitar som du skurit till!

Bra val är:

·     Lättkokta grönsaksstavar och broccolibuketter

·     Mjuka fruktskivor: banan, kiwi, apelsin, nektarin, mango och torkade aprikoser

·     Skalade grönsaksstavar

·     Små bitar mild ost

·     Riskakor

·     Brödbitar med exempelvis mjukost eller smör och ost

·     Fiskpinnar eller små mjuka bitar kyckling

·     Pasta med hemlagad köttfärssås

Strunta i att det blir kladdigt och rörigt. För ditt barn handlar det inte bara om att äta, utan även om att experimentera, och det ska vara roligt!

Om ca 1 månad är det dags för 10 månaders kontroll på bvc och då kommer jag uppdatera vikt, längd och erhållna egenskaper. Tills dess kommer hon säkert lärt sig en heeeeel del saker ; )
Idag har jag tänkt gå till öppna förskolan för en liten sångstund, det var ett tag sen nu så idag får det bli av. HOPPAS de har öppet bara! Därefter beger vi oss till mvc för att förhoppningsvis skaffa mig mina "pills" som jag ännu inte har fått!

 


Familjeträff ; )

Heeeeej allihopa!

Är ni lika chockade över att ha vaknat, tittat ut genom fönstret och sett SNÖ idag?? Måste ha missat väderprognosen heeeeeelt för när jag vaknade tänkte jag OMG inte nu igen hahahaa.....vi som hade tvättat bilen för någon dag sen men men ; ) Man ska ta det med en nypa salt, tänkte inte förstöra min dag för lite snö!


Tittade till mobilen när jag hade vaknat så såg jag att jag jade två missade samtal från mamma och även ett meddelande. Ringde upp henne och hon bjöd oss hem till henne, vi som hade lust att träna frågade ifall hon kunde sitta barnvakt och det ville hon såklart. Tråkigt bara att minisats hade öppet, hon hade också kunnat träna men det såg vi först när vi kom dit... Nåväl, det blev iallafal hårdträning och därefter en god sen lunch hos mamma... Lilltjejen sov kanonbra i mammas säng och hade skött sig alldelles fiiiint. (vad är det med barn när föräldrarna inte är med? För då sköter de sig perfekt).

Väl hos mamma så säger hon att min morbror med familj skulle komma över och ta en fika... Tråkigt nog så skulle de komma strax innan vi skulle åka men vi hann iallafall se dem en stund. Maria Isabelle hann flörta med alla gästerna innan det var dags att åka hem. Vi åkte tidigt för att inte lilltjejen skulle hinna bli för trött och sedan somna i bilen för att seeeeeen vara vaken i hundra år på kvällen... Så nu är vi hemma, hon sov inte i bilen och strax blir det lek innan det blir dags för lite sööööömn! ; )

    

Ha det bra gott folk!


Ännu en...

MYSIG dag...hihihi... ; )

Kanske låter löjligt, men jag lärde mig av min mormor att de dagar man mår bra och har det bra så måste man VERKLIGEN njuta av dessa. För när man har sina dåliga dagar så har man de fina dagar att tänka på.

Dagen började med att mamma och min syster kom hem till oss ca 10.30 och satt barnvakt medan älsklingen och jag åkte iväg och tränade. (Lilltjejen fick inte följa med då minisats har stängt från i fredags till och med imorgon måndag). Det blev en snabb träningsrunda, ca 1 timme för mamma och syrran skulle iväg till Västerås och hade lite bråttom. DOCK var vi båda glad med att de kunde sitta barnvakt för annars hade det inte blivit någon träning ; ) (hittade lite bildbevis i kameran när jag satt på den, så mamma och syrran? Skyll er själva nu muahahaha)

  

Efter några timmar hemma, bestämde vi oss för att åka ut en stund... Det var ju så fint väder, dock blåste det lite kyligt så vi åkte en sväng till IKEA. Skulle spana in lite saker som vi tänkt köpa till balkongen och dessutom passa på att titta på spotlights som mamma KAN ha till det nya taket i köket...


Så häääääär roligt hade vi på IKEA ; )
   
  



God natt på er gott folk!

Ooooh härliga dag!

Har inte skrivit så mycket idag, detta då jag och familjen haft fullt upp med bland annat tvättning av kläder, bil och en shoppingtur i Skärholmen C. Vi har med andra ord njutit för fullt av denna vackra daaaaag! Så vacker att människor i tvättstugan ler och säger hej, vilket inte är så vanligt hahaha...

Men men, ska inte berätta så mycket mer utan visa med bilder hur vår dag sett ut idag...Ha en trevlig kväll!

 
Maria Isabelle busar hemma ; )


Inne i provrummet på BIKBOK, provar tre olika tröjor i samma stil, dock olika färger
= ROLIGT!

Det blev den här jag köpte, tyckte jag var värd den ; )



 

Min älskling köpte även en jätte fin halsduk och mössa i mysig grå färg, halva rea priset!!! Kanon bra för kyliga kvällar! Gracias negrito lindo, beso!

Titta va fin vår bil blev efter två tvättar, varför? Jo för idiot maskinen inte lämnade den ren nog efter första så vi fick den dyraste tvätten heeelt gratis! hihihihi ... ; )

  

Så här mycket tyckte Maria Isabelle om att stå framför ratten, tror att hon kommer vilja skaffa körkort när hon blir stor!




God kväll gott folk!
Vill passa på att tackar er för att ni är så många som läser och uppskattar min blogg!


Glad påsk!

God kväll!

Idag har varit en enormt händelserik och fin dag, blandat med stress! Jag hade ju bjudit hem familjen och genom att Francisco jobbade idag så fick jag ta allt ansvar för gästerna och jag kan summera dagen med att säga att jag INTE gör om det. Kände att allt jobb och slit med inhandling och tillagning av maten samt disken som tillkom efter alla inte var värt det för jag hann ju inte njuta av sällskapet...Jobbar han igen nästa påsk så gör jag alltså inte om det, inte illa menat men fan va trött man är nu i efterhand....Ni kanske känner att jag överdriver, men tänk er det här scenariot! 

Försök att laga mat, städa hela huset, fixa och tricksa med lilltjejen som busar och har sig hemma. (När Maria Isabelle inte sover sina två/tre siestor per dag blir hon jätte jobbig... och detta gjorde hon idag, hon vägrade sova sina siestor.) Detta i samband med att man måste serva och ta hand om gästerna, samtidigt som man inte får låta diskhögen bli för hög... ooooooooh blir ju trött av bara beskriva detta!

Klockan är nu 21, lilltjejen somnade 19 efter en heeeeeeeel dag med familjen och endast 1 siesta = Jag är heeeelt slut! Sitter nu framför datorn, är hemma själv då Francisco åkte och lämna sin mamma, så jag kommer nog gå och lägga mig. Har ju inte direkt varit med varandra på denna viktiga dag och är fortfarande inte det så varför vara uppe och vänta? Går nog och lägger mig, är trött!

God natt på er, hoppas ni haft en bra och mysig dag utan så mycket stress och mycket jobb hemma....Hörs imorgon!

April april, hahaha... ; )

Halloj!

Har inte lyckats lura någon idag, försökte på morgonen genom att vrida fram klockan så Francisco skulle tro att han var sen MEN han gick inte på det. Jag har efter det inte orkat anstränga mig för att försöka lura någon annan och tur nog så hag ingen lyckats lyra mig hahaha...

Nåväl, idag så har jag och lilltjejen varit och inhandlat mat inför morgondagen, då kommer nämligen våra familjer och ska äta en trevlig lunch/middag hos oss. Hoppade mellan VI i älvsjö och Willys då de hade olika erbjudanden som jag inte kunde motstå. Mamma kom förbi och hämtade sin bil och även hon var med en stund på Willys, dock lyckades hon köra vilse när hon körde därifrån. MEN hon var inte arg för det för hon hittade en bra sportaffär som hade jätte bra rea, där shoppade hon ett regnställ åt Maria Isabelle som hon komer hunna ha när hon börjar på dagis och även till våren tror jag för det var strl 90, hon har 74/80 idag. Hon köpte även en jätte mysig träningsdress som mamma har tänkt att hon ska kunna springa med henne när hon kan springa hihihi...mamma och hennes drömmar! Man vet dock inte hur det kommer att bli så jag säger inte aldrig...

Förberedde lite inför morgondagen genom att pynta äggen, detta gjorde jag genom att ta röd/gul löksskalen och satte runt ägget för att sedan lägga på aluminiumfolie. Kokade dem en stund och sen VOILÀ! Titta på hur dem blev, snygga va! TESTA själv, billigt och bra!





Här kommer lite bilder på mormor med barnbarn, och deras nya kläder ; )

  
 

Inte ensam om att vara Inredningsfreak ; P

Hej!

Läste en enormt intressant artikel nyligen och måste erkänna att jag kände igen mig lite, dock inte så extremt som titeln på artikeln heter Vi bygger bort vår ångest... Artikeln handlar om inredning och varför människor i Sverige renoverar för miljardbelopp varje år. 

Måste nog hålla med Mattias från ROOMSERVICE som berättar följande i artikeln:
"– Jag tror att det är ganska enkelt. Vi bor i ett land där klimatet inte är gjort för att tillbringa tid utomhus. Hela vårt liv bygger på att vi är inne i våra lådor. Många ser hemmet som en representation av sig själva, därför vill de ha det fint omkring sig. Dessutom lever vi i ett välfärdssamhälle och har råd att renovera. Vi har inte så mycket annat att fundera över helt enkelt".


Det där med att huset representar dig som person stämmer nog in på mig, då jag är väldigt mån om att det ska se på ett fint sätt och det roliga är att Francisco och jag har VÄLDIGT lik smak. En rolig grej som hände när vi flyttade ihop så hade vi olika typer av inredning i samma stil och färg så det var inte så mycket som inte passade in och behövdes slängas. Detta betyder dock inte att vi är likadana till sättet, hur tråkigt vore det? Nej, men inredningsstillen och musiken är nog våra största gemensamma intressen... Eller? Vad säger du negrito? ; ) 



 


På tal om inredning så har jag ännu inte satt igång med mammas kök, SNART hoppas jag...Vi måste gå igenom vad hon vill ha och dessutom ska jag ta mig iväg till en byggaffär och tracka dem med frågor om vad jag behöver och så vidare...Någon som vill hjälpa mig med köket, spackla, slipa och måla? LEO?!?!? hahhaa...nä skoja bara...men det vore faktiskt kul om vi var fler så skulle det nog gå mycket snabbare...


Läs själva denna intressanta artikel på ..... http://www.alltomstockholm.se/start/article632999.aos


CHAO!


Lätt, snabbt att göra & bra för figuren ; )

Det där med att man brukar säga att man lär sig något nytt varje dag stämmer iallafall in på idag... Min mamma lärde mig hur man snabbt och enkelt slängde ihop en maträtt som var rikigt god ; )

Man finhackar 1 gul lök, fräser den i rapsolja...Därefter skär du ner 2-3 stora kokta potatisar och steker dem med löken. Sist vispar du 3 ägg och häller över det i stekpannan över potatisen och löken. RÖR INTE och vänta tills du ser att ägget blir stekt, därefter vänder du "steken". Kan enkelt göras med en tallrik som du lägger över stekpannan och därefter lägger du den på andra sidan. SEN är det KLAR!

Dessa säger hon kallas för spanska tortillas, om jag inte minns fel!



Ja, det var det! ha det bra gott folk!



RSS 2.0