Emilio 4 månader ; )

God kväll!

Idag har varit en underbar dag, det var inte bara solen som gjorde dagen fin utan det var en allmänt trevlig dag tillsammans med familjen! Dessutom blev min lilla Emilio 4 månader, det som gjorde det roligt var att vi även hade tid hos barnmorskan vilket innebar en kontroll av vikt och längd.... Ooooooh sedan sista kontrollen har min lilla växt hela 3,5 cm och gått upp sig ytterligare 1 kg. Ja han är nu 65, 5 cm lång och väger 7,2 kg ; )


Han låter så himla mycket nu, på morgonen är det "pröva på rösten stund" ca 7 på morgonen OM jag har tur annars kan det vara mycket tidigare än så... Men å andra sidan så är det väldigt mysigt att höra honom. Får passa på nu när jag är hemma sedan om ca 18-20 år kommer han knappast ligga vid min sida och jollra hahahaa...

Dagen började med att lämna av Isabelle på dagis, därefter åkte Emilio och jag till Sats vilket har visat sig vara en helt ok och trivsam miljö för min lille... Får se hur det utvecklar sig men jag kan skatta mig lycklig om han sköter sig lika bra i fortsättningen ; )

Det är så himla mysigt att se syskonen interagera med varadra, Emilio är mer vaken och VET att Isabelle får han att le MEN man får vara försiktig för ibland vet Isabelle inte vad hon ska göra av all gulli gull och kan slå till honom... Men en mysig händelse som tog plats i bilen för några dagar sedan var att Isabelle tog Emilio i handen när han gnällde lite och sa HÅLLA HANDEN, höll i ett tag och när Emilio tappat nappen satte hon den i hans mun igen för att sedan hålla om handen igen tills han somnade hihi  sååååå gulligt!

Nåväl, tills vi hörs igen får ni ha det så bra! ; )


SyskonKÄRLEK ; )



Hej hej...

Long time no see, MEN det har varit rätt hektiskt här. Har bland annat börjat träna och det känns så skönt! Isabelle hänger med på kvällarna när jag har ett pass och hon trivs som fisken i vattnet då det på minisats finns bollhav, MASSOR av mallar som hon kan rita/måla på och så har dem en filmhörna ; ). Min lilla flicka har blivit större och det märks på hennes personlighet. Oj oj oj vad Francisco och jag kommer att ha händerna fulla när hon når tonåren, redan nu testar hon MEN vi fixar det galant! Vad mer kunde man förvänta sig, både Francisco och jag är starka och envisa personer. Något jag kan skylta med är att Isabelle kan sätta på sig kläderna själv (nästan allt iallafall) och dessutom går det KANON på "blöjfri" fronten. Hon har trosor under dagen och blöja på natten. Hon säger till mer och mer när hon känner för att gå på toaletten och jag är fruktansvärt stolt över henne. ALLT slit och påminnelse börjar ge resultat!

Min lilla Emilio förändras han också, jag tog upp matstolen från källaren igår och satte han i den med en kudde bakom ryggen...Det gick JÄTTE BRA! Det är ju snart dags för smakportioner! Och vi har redan inhandlat haklappar, nya skedar (som visar om maten är för varm eller OK).  Oooh va tiden går fort, nästa vecka blir Emilio 4 månader... Igår hade syskonen mysigt i badkaret, Isabelle var helt överlycklig över att ha sin lillebror med henne i badkaret, hon är riktigt stolt och det värmer i hjärtat på mig! ; )




 



  

PEACE!



RSS 2.0