Händelserik dag...

Uuuuf vilken dag!

Mycket har hänt, var bl.a. och tränade på morgonen med mi mamita linda, medan stolta moster vaktade min skatt ; )
Därefter var det raka vägen hem, slängde i mig en god sallad med god fisk och of I wnt till mötet jag hade med min chef. Det var nämligen dags för löneförhandling och skriva på kontrakt inför sommaren.

Kändes kanon bra efteråt och åkte hem VÄLDIGT glad och nöjd efter ett lyckat möte och kärt återseende av mina gamla arbetskamrater. Var rätt spänd innan mötet så jag hade en enormt huvudvärk reeeeeeesten av dagen, TACK TREO!! hahahaa....Nu är det iallafall betydligt mycket bättre, dock VÄGRAR min onda rygg ge sig! Tror jag måste gå och be en specialist kolla på den för massagen min stackars älskling ger mig hjälper en stund och dagen efter är den där igen och stöööööööör.

Mamma tror att det kan röra sig om att jag springer lite konstigt när jag tränar, eller jaaa rör armarna på ett "överdrivet" sätt som gör att jag anstränger muskeln. Ska försöka tänka på det och håller tummarna för att det är det....

Nåväl, åter till dagens händelser....Jag hann även dra till IKEA med min bror, det var jätte trevligt trots min jobbiga huvudvärk och onda rygg....Vi umgås aldrig så hoppas det blir fler såna träffar! Shoppade fina ramar till mina bildförstoringar jag hade beställt, lite batterier och jaaa det blir ju ALLTID mer än vad man tänkt sig när man åker därifrån med en kasse full av saker man "behövde" hahaha..

Kom hem ca 19, hann laga lite pasta till den goda fisken som mamma tog med sig till oss och så pricken över i:et. Min älskling överraskade mig med en tårtbit för att fira att det gått bra med löneförhandlingen samt kontraktskrivningen ; )

IDAG = Lyckad och TREVLIG dag


Tack kära mamma & syster som kunde ställa upp en stund så jag kunde dra mig till mötet... Ni betyder mycket för mig! Och brorsan, vet att du sa att du inte skulle läsa min blogg MEN jag skriver detta ändå! Du betyder OCKSÅ mycket för mig, LOS AMO mucho!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0